Do 5. jula izbor za najlepše užičko dvorište, prijave u toku

U skladu sa Programom korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine Grada Užica za 2023.godinu, raspisan je Nagradni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji grada Užica.

Konkurs je raspisan u tri kategorije i to su najlepše uređeno privatno dvorište, najlepši balkon – terasa i najuređeniji prostor oko višeporodičnih stambenih objekata. Do 5. jula do kada je konkurs otvoren, mogu se prijaviti svi stanovnici grada Užica koji u prethodne dve godine nisu nagrađivani. Komisija će po isteku roka konkursa izvršiti obilazak prijavljenih dvorišta (balkona), izvršiti bodovanje po utvrđenim kriterijumima i proglasiti pobednike po kategorijama, a sredstva za nagrade u svakoj kategoriji obezbeđena su u Budžetskom fondu za zaštitu životne sredine.
Svi zainteresovani mogu se prijaviti radnim danom u prostorijama Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, Ulica Petra Ćelovića bb (Šarena sala) i na е-маил adresu ekologija@uzice.rs. U prijavi navesti ime i prezime vlasnika, adresu, broj telefona, kategoriju za koju se prijavljuje i priložiti tri fotografije dvorišta (balkona).

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na telefon 592-421.