Gašić sa predstavnicima lokalne samouprave Priboj

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić u poseti је Priboju. U zgradi opštine u toku je razgovor sa predstavnicima lokalne samouprave, političkim strankama, odborničkih grupa kome prisustvuju i dva državna sektetara. Razgovara se o aktuelnoj situaciji u pribojskoj opštini posle nedavnog ubistva.

Gašić se sastao se sa predstavnicima lokalne samouprave opštine Priboj, kako bi se smanjile tenzije u tom gradu posle ubistva mladića Ervina Ć, koga je u petak usmrtio pripadnik policije Igor A.

Gašića je dočekao predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, predsednik Skupštine opštine Priboj Boris Mrdović i narodni poslanik Krsto Janjušević državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Gašić je juče u Skupštini Srbije rekao je da će posetiti Priboj, gde će razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave, kako bi policija preduzela sve radnje da policajac I. A, osumnjičen za teško ubistvo, bude priveden.

Gašić je to izjavio u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje poslanika SDPS Muamera Bačevca koji je zatražio da se što pre uhapsi policajac, počinilac ubistva mladića u Priboju, i da se što oštrije kazni.

rts