Hitan apel za pomoć Jeleni Klisuri iz Priboja

Grupa gradjana iz Priboja apeluje na sve ljude dobre volje da se odazovu humanitarnoj akciji prikupljanja hitno potrebnih novčanih sredstva za lečenje sugradjanke Jelene Klisure Ranitovic.

Naime, pre 10-ak godina Jelena je obolela od opake neizlečive bolesi MS (Multipla-skleroza)i momentalno je u vrlo teškom stanju. Kao i sav normalan čovek na svetu i ona se hrabro bori sa svojom bolešću u čemu joj pomažu njen muž i dva hrabra, jaka mala dečaka Novak(11) i Nikša (9) koji je još održavaju u životu.

Na sreću pre nekoliko dana je dobila termin u Rusiji za operaciju koja bi joj omogućila oporavak i vratila veru i osmeh na lice kako njoj tako i njenoj deci. Ali problem su pare……. Termin za operaciju je u avgustu a sredtsva koja su neophodna za ovaj zahvat iznose 50 000 evra.

-Zato ovim putem molim sve prijatelje, rodbinu , poznanike, sugradjane da pomognemo našoj Jeleni na ovom teškom putu. Sad je na svima nama da joj omogućimo oporavak i bolji život.Apelujem na sve da koliko ko moze da uplati na njen račun jer naše malo je njeno puno. Unapred HVALA!!!! – poručuju humani Pribojci.

Jelena Ranitovic

160-5300102206624-95