FAP isporučio 12 kamiona Vojsci Srbije

Fabrika automobila Priboj, poslednjeg dana maja, Vojsci Srbije isporučo je kontigent od 12 moćnih kamiona novije generacije. U pitanju su vozila 2228, koja će se koristiti za različite vojne namene, sa pogonima na svih šest točkova i sa dodatnim modifikacijama po zahtevima kupca.

Ovo je značajan uspeh i radnika i menadžmenta FAP korporacije, a radi se o ugovoru koji je sa Ministarstvom odbrane potpisan pre nešto više od godinu dana.

-Ovo je veliki dan za naš FAP. Uspešno smo završili jedan značajan posao, na ponos svih nas u FAP-u ali i grada Priboja. U toku je realizacija i ugovora za još 10 ovakvih vozila, a na vidiku su i drugi, veoma značajni poslovi,koji garantuju izvesniju budućnost i FAP-a i Priboja – rekao je dr Milutin Živković, generalni direktor FAP korporacije.

Uspešno završen posao stvara dobru osnovu i za nove poslovne korake pribojske fabrike kamiona, kako u tehnološkom unapređenju tako i u realizaciji sve brojinijih poslova i ugovora koji su na vidiku.

Naravno, novi poslovi traže i nove, pre svega kvalifikovane ljude, majstore, inženjere i radnike svih profila, kako bi se povereni poslovi uspešno realizovali. Podsetimo, nedavno je po raznim osnovama radni odnos u ovoj Korporaciji zasnovalo 90 iskusnih i mladih radnika, a vrata FAP-a otvorena su i za ljude iz susednih opština.

Evidentno, ovde se ponovo radi na duže staze i ako ovakve slike, isporuke bilo potpuno novih kamiona bilo remontovanih vozila, što češće budemo viđali u krugu FAP-a i na ulicama Priboja, onda i FAP i ovaj grad, ne treba da brinu za svoju budućnost.