“Veštačka inteligencija u е-commerce biznisu” 8. decembra

Inovacioni Biznis Centar sa zadovoljstvom najavljuje predavanje na temu „Veštačka inteligencija u е-commerce biznisu „, koje će se održati 8. decembra u 18:00 sati u konferencijskoj sali IBC. Ovo predavanje predstavlja izuzetnu priliku za sve zainteresovane da se upoznaju sa najnovijim trendovima i primenama veštačke inteligencije u svetu elektronske trgovine.

Predavač, Luka Antić, COO u Милитарy Схоп-у, regionalnom lideru u svojoj branši, podeliće svoje bogato iskustvo i znanje o primeni veštačke inteligencije u е-цоммерце sektoru. Gospodin Antić je poznat po znanjima o digitalnom marketingu, socijalnim medijima, veštačkoj inteligenciji, kao i umetnosti sklapanja prodaje.

U današnjem digitalnom dobu, veštačka inteligencija igra ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti е-цоммерце industrije. Od personalizacije korisničkog iskustva do optimizacije lanca snabdevanja, AI tehnologije nude brojne mogućnosti za unapređenje poslovanja. Predavanje će se fokusirati na praktičnu primenu AI u е-цоммерце, uključujući analizu podataka, personalizaciju ponuda i predviđanje trendova.

Inovacioni Biznis Centar poziva sve zainteresovane stručnjake, preduzetnike, studente i entuzijaste da prisustvuju ovom predavanju i steknu dragocena znanja i uvide o veštačkoj inteligenciji u е-цоммерце biznisu.

Broj mesta je ograničen, stoga se zainteresovani mogu prijaviti putem linka: ttps://forms.gle/tYRin9L2yyabgv7f7